EmailTwitterFacebookLinkedIn

Straatbepalend.

  Straatbepalend.

Op straat gebeurt het. Op straat wordt gelachen, gepraat en geroepen.
Gespeeld, gezoend, geruzied en genoten. Ontdekt, gepiekerd, gevallen
en weer opgestaan. Autogereden, gebrommerd, gefietst, gevoetbald
en geknikkerd.

 

Het mooie is, alle collega’s bij Struyk Verwo Infra maken dit samen mogelijk. Wáár je in Nederland ook naar buiten stapt, grote kans dat de bestrating onder je voeten van Struyk Verwo Infra is. Verschillende mensen maken onder verschillende omstandigheden op verschillende manieren gebruik van de straat. We zijn trots genoeg om te zeggen: ‘Onze straat’. Want voor iedere situatie bieden wij met ons uitgebreide assortiment betonbanden, -tegels en -stenen de juiste bestrating aan. Bestrating die tegemoetkomt aan de eisen van onze gebruikers.

Voor een solide ondergrond en een aangename leefomgeving. Eisen die niet alleen draaien om de kwaliteit of hoe ze gebruikt worden. Maar ook om de duurzaamheid ervan. Wij hebben het inmiddels mogelijk gemaakt om beton al 100% circulair toe te passen. Een kwestie van er vroeg aan beginnen en de ontwikkeling volhouden. Als stille kracht zijn wij overal aanwezig en dragen wij bij aan de uitstraling, veiligheid, mobiliteit en klimaatbestendigheid van de omgeving waarin wij wonen, werken en ons verplaatsen. Wij zijn straatbepalend. En daar zijn we hartstikke trots op.

 
Wij zijn trots op onze mensen!
 

 

 

 

 

 
Excelleer.

Onze mensen zijn straatbepalend. Zij zorgen er namelijk dagelijks voor dat we een ongekend groot productassortiment hebben, één van onze handelsmerken. Onze mensen zorgen ervoor dat onze klanten altijd kunnen rekenen op een hele persoonlijke en open communicatie. Zij zorgen ervoor dat architecten, opdrachtgevers en aannemers precies de informatie krijgen die zij nodig hebben. Straatbepalend zijn, betekent specifieke kennis hebben, jaren ervaring op zak hebben en een gezonde drive hebben om mee te denken, aan te pakken en te leren. Elk van ons draagt zijn steentje bij om in nauw samenspel met onze klanten Nederland leefbaar te houden. Zo staan wij samen voor de realisering van de duurzaamste, mooiste en slimste buitenruimtes.

 


Verduurzaam.

Al ver vóór het Klimaatakkoord, de Green Deal en het Betonakkoord heeft Struyk Verwo Infra duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen tot een principieel onderdeel van het beleid gemaakt. In een periode waarin CO2-reductie, effecten op het milieu en hergebruik nog lang niet zoveel aandacht kregen als nu. Dit heeft ons een flinke voorsprong opgeleverd. Wij gaan serieus om met circulariteit, CO2-reductie, de laagste Milieu Kosten Indicator, veiligheid, vergroening, infiltratie en opslag van water, geluidreductie en social return. Het resultaat van al onze gezamenlijke inspanningen en investeringen liegt er niet om. Met een volwassen productengamma aan duurzaamheids- en klimaatadaptieve oplossingen. Het heeft ons een extra handelsmerk opgeleverd.

 

 


Digitaliseer.

Bij Struyk Verwo Infra hebben we al vroeg de focus gelegd op digitalisering. Door slimme automatisering in de fabrieken en verregaande digitalisering van werkprocessen. Maar we richtten ons ook al op online oplossingen voor optimaal bereik, het verstrekken van de juiste info en ondersteuning van de diverse klantprocessen. Ons vizier ligt op de complete klantreis. Van oriëntatie en bestellen tot en met de levering en betaling. De oplossingen lopen uiteen van dynamische websitetools voor inspiratie en productinformatie tot logistieke apps, een professionele afroepapplicatie en E-facturatie. Als we je mogen verwelkomen als nieuwe collega dan stap je binnen bij de ‘Beste online dienstverlener’ in de markt. Een mooie opsteker uit recent onderzoek. Je ziet het, ook onze digitalisering heeft straatbepalende ambities.

Innoveer.

Struyk Verwo Infra stimuleert creativiteit bij iedereen in de organisatie. Maar daar blijft het niet bij. We faciliteren het ook omdat we zien dat we op deze manier makkelijker en beter oplossingen kunnen aandragen voor de behoeften van maatschappij en onze klanten. Die zijn namelijk voortdurend in beweging en aan het veranderen. En wij veranderen mee. Innovatie is overal verankerd in onze organisatie en krijgt bovendien vanuit moederbedrijf CRH een extra impuls. Innovatie is in de opvatting van Struyk Verwo Infra héél breed. Markt- én productontwikkeling. Proces- en online innovatie zodat klanten een hogere service krijgen tegen lagere kosten. Slim bedachte oplossingen en totaalconcepten om de leefomgeving in Nederland maximaal te verduurzamen. Struyk Verwo Infra biedt een pakket aan kansen dat je als collega inspireert, tot actie aanzet en trots maakt. Jouw toekomst bij ons is straatbepalend.

 


20.000+

Artikelen

We staan er niet eens meer bij stil maar we leveren ruim 20.000 verschillende artikelen.


60

Vrachtwagens

Dagelijks zijn onze 60 vrachtwagens op weg in Nederland. Inclusief de eerste volledig elektrische 50 tons-combinatie.


29

Landen

Het beursgenoteerde CRH - het moederbedrijf van Struyk Verwo Infra - is actief in 29 landen.

 

 

 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen. 

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen vind je bij ons terug als het gaat om onze duurzame producten en duurzame productie. Verder vind je het ook bij ons terug als het gaat om onze sociaal maatschappelijke verantwoordelijkheid. Zo werken we sinds 2013 samen met Jantje Beton. Om er gezamenlijk voor te zorgen dat kinderen veilig, vrij en ongestoord kunnen buitenspelen. We zetten ons in om onze locaties rookvrij te maken. 

Struyk Verwo Infra is trotse bezitter van niveau 4 op de MVO-prestatieladder. Daarmee maken we duidelijk dat we zeer serieus omgaan met milieu, veiligheid en sociaal welzijn binnen de gehele productieketen.